Sista april = Uppsala

Vart annars? Det är här det händer, här alla samlas och här man har som roligast denna dag. Om en timme ska jag åka in med tjejerna, det kommer bli dunder! Ikväll blir det nog grill och kanske fest, det visar sig. Jag ser mest fram emot att få äta lunch i någon park och ha riktigt roligt.

Ha det så kul alla människor och ta det (inte) lugnt idag!

/ Alicia

183 cm och långa ben




Mrs Morgonfrilla

Jag vet inte hur vanligt det är, men jag vaknar upp varje morgon med ett tilltrasslat fluff till hår. Det händer alltså inte bara någon gång ibland, utan varje natt lyckas jag skapa detta kaos till hår. Vad gör jag i sömnen? Vad för sorts drömmar har jag egentligen? Man kan ju alltid hoppas att mina vilda nätter bidrar till lite bättre kondition. Hm, den meningen kan misstolkas men gör det icke! För att ni ska förstå vad jag menar så tog jag faktiskt kort på gårdagens morgonfrilla...



Kanske inte världens bästa bild, men stackars min framtida pojkvän säger jag bara. Lär ju få en chock varje morgon när monstret bredvid honom vaknar..

/ Alicia

Affirmationer

Läste nedan i vår dassbok.....words to live by!

Gör fem affirmationer varje dag. Säg dem högt så att du hör dem samtidigt som du tänker på dem.
  • Jag förtjänar god hälsa.
  • Jag förtjänar lycka.
  • Jag är bra på det jag gör.
  • Jag finns till för andra människor.
  • Jag har ett bra liv.
Vad du än vill uppnå, säg det till dig själv tillräckligt ofta och du kommer att uppnå dina mål!


Min absolut favorita sommarbild. Malin o Alicia vid torpet, sista sommaren som mormor levde.

Musiktips

State of Shock: http://www.youtube.com/watch?v=bAfm-E1kCYs
Mansun: http://www.youtube.com/watch?v=7NgLV056kB0
Tiger lou: http://www.youtube.com/watch?v=vrdelOchuHU

Sommarlängtan

Gosh, jag längtar verkligen till sommaren. Tänk att gå ut i endast bikini, lägga sig och sola och hoppa ner i poolen när man inte klarar av att sola längre. Dricka något kallt och äta färsk frukt.. Mmm!


Malin, Linda och jag på Rånö en sommar för några år sedan.

Avföring och inbjudningskort

Jag pluggade som en gris igår till provet i naturkunskap som vi hade idag. Till vilken nytta då sitter jag här och tänker, det gick inte bra alls. Det blir inget MVG för mig i b-kursen.. Men men, man ska inte klaga även om det känns tråkigt.

Efter provet så hann min böna Emma precis på samma buss som jag, och tur var det. Vi gick på stan ett tag, köpte inbjudningskort till studenten, lämnade böcker på bibblan och sen så åkte jag hem. Hittade riktigt fina inbjudningskort faktiskt och sparade 20 kr genom att gå upp till Akademibokhandeln istället för att köpa dem på Gallerix. TIPS!

Imorgon är vi lediga vilket är så otroligt, ursäkta mig, JÄVLA skönt. Det blir nog att åka in till stan och köpa BH till studentklänning med mamma imorgon. Dagen närmar sig med stormsteg, lite läskigt faktiskt men det ska samtidigt bli så otroligt skönt. Kommer dock sakna klassen, skolan och lärarna som är världens underbaraste.

Jeff Buckley - Lover, You Should've Come Over
. Underbar låt.

Ps. Mina systrar är världens sämsta bloggerskor!!! Ds.
Ps 2. Men jag älskar er mest i hela världen ändå. Ds.

/ Alicia

Jag hatar att man inte kan glömma det man vill glömma, och att man inte kan minnas det man vill komma ihåg.


U2 - With or Without You

En av mina favoritlåtar med ett av mina favoritband. Love, love, love.



/ Alicia

Altanmys hos grannen

Igår var det tänkt att jag skulle plugga på kvällen, men efter att grannen hade ringt och bjudit över en på lite altanmys så kilade jag dit istället. Jag, Elin, Erik, Ida, Jennie, Sara och Agneta satt på familjen Erikssons altan och drack lite och självklart blev det en massa prat och skratt. Riktigt mysig kväll med andra ord. Så idag blir det intensivplugg utan dess like, har knappt pluggat någonting...

/ Alicia

A comeback

Wohow, we are back! Eller ja, i alla fall lillan (Alicia). Man saknar faktiskt att blogga, det är ett väldigt trevligt tidsfördriv.

Det har hänt en hel del sen sist, både i skolan och livet. Men för att bespara er ett milslångt inlägg så struntar jag i att skriva om det. Idag har jag haft en helmysig dag ute i solen. Började med att plugga lite ute på altanen i solen, naturkunskapen blev lite roligare då faktiskt. Sen åkte jag in till Uppsala och mötte upp Joakim. Vi satte oss vid ån, åt vindruvor, pratade och hade riktigt trevligt. Blev en sväng till parken vid Ekonomikum (stavning?) och sedan avslutade vi med att lägga oss i slottsbacken och bara ta det lugnt. Så himla skönt! Perfekt väder, man blir så himla glad.

Nu har jag vräkt i mig massa mat och snart blir det att plugga igen. Ett viktigt prov och jävligt stort prov i fysiologi på måndag och självklart så har man knappt pluggat... Men men, det löser sig nog. Först blir det att hänga lite på facebook, suprise huh?

Hoppas att alla har haft och får en härlig helg ute i solskenet!

/ Alicia

Sorry folks

Vi ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men alla vi systrar har väldigt mycket att göra just nu. Men sluta inte att klicka er in här, snart är vi igång igen.

Puss och kram, chokladbanan

/ The little one

The Mean Kitty Song

Dagens godnattvisa!


Världens bästa Coldplay



En av deras bästa låtar och musikvideor. Deras "nya" album är inte bra i jämförelse med deras tidigare.

Alicia är tillbaka

Yes folks, I'm back! Jag har haft en underbart lov men hade gärna haft det en vecka till. Men men, studenten närmar sig med ilfart så det är bara att njuta av de sista veckorna man har kvar i skolan.

Påsklovet är slut och jag sitter nu i skolan. Plugg, lunch och en två timmar lång filosofilektion väntar. Ögonlocken känns tyngre än vanligt och jag har faktiskt nickat till ett par gånger i grupprummet där jag sitter. Snart får jag sällskap av Emma och Amanda så då blir man nog lite piggare.

Mer kommer senare
 
/ Alicia

I'm alive

Jag, Alicia Karlsson, är en kass bloggare. Det beror nog delvis på att jag har påsklov och har bättre saker för mig än att sitta vid datorn (thank god). Ikväll ska jag ut och parta med mina brudar, det ska bli väldigt kul! Dagens plus: den underbara starten med frukost ute i solen. Lovely! / Alicia

Återförening!

Imorn kommer MAlin hem, ska bli fantastiskt! Märkt att vi alla tre e dåliga på att uppdatera bloggen, o vi lovar förbättring...nu e det ju vår o då händer en massa spännande saker...som....Alicia tar studenten...Linda blir färdig med sin utbildning...Malin blir färdig med sitt första år i gtb...vi har sommar...o så flyttar Linda till USA på sensommaren.... På aftonbladets hemsida publicerade de idag vad kändisar har haft för resultat på högskoleprovet. Stackars Malin Moström hade bara 0.1....ingenting som jag skulle vilja att hela Sverige fick veta.....ELAKT Aftonbladet! http://www.aftonbladet.se/temahogskola/article4604924.ab e länken om ni vill kika själva. Personlign hade jag 1.1 vilket jag ser som en stor bedrift då jag enbart hade 8 rätt på orden (av 40)...... Nä läggdags! Puss på er

Myyyys

Nu ska jag packa ihop mitt pick o pack o åka till Gävle för kvällen. Ska mysa med min Emma, ska bli fantastiskt. Malin o jag pratade precis om hur less vi e för tillfället på att gå ut...hmmm, tja anta att man har sina perioder. Hur som helst. Ska bli så härligt! Har pluggat på bra idag o har nu beräknat hur de direkta kostnaderna varierar för olika fetmanivåer, känner mig så duktig! Heja heja! En sak till....Michaels o min ansökan e godkänd!!!! YIPPIE! SÅ nu väntar vi på att jag ska få hem papper från amerikanska ambassaden i Stockholm. VI tror ändå att jag kommer flytta först i augusti. HAr tagit på mig att jobba till i mitten av juli o kan nog kännas bra att vara ledig i ca 4 veckor o ordna upp allt innan jag flyttar! Åh vad härligt, allting närmar sig med stormsteg nu...uppsatsinlämning o Michaels besök här står näst på listan. ÅHHHHH jag längtar! Tar med mig kameran o lägger upp bilder från ikväll senare... PUSS! LA Linda

Coldplay - Shiver

Äh, har ju blivit något fel här! Går inte att fixa in en video, ni får länken istället: http://www.youtube.com/watch?v=V5cU3v9JkGY Lyssna och NJUT! / Alicia

Talang och Göteborg

Godmorgon folket! Först vill jag bara skrika att JAG HAR PÅSKLOV! Ni anar inte hur skönt det är... Vi är dessutom lediga nästa måndag så då blir vi lediga en dag extra! Lovely. Igår så hade jag middagsmys hos grannen med Elin, Malin, Sara och Anna. Vi lagade kött och ungsbakad potatis med ost och gräddröra i. Svårt att förklara, men grymt gott var det! Sen så kollade på vi Talang 09 och bara myste. Underbar kväll med underbara vänner. Malin råkade skrika "HUNDEN HAR HERPES!" när hon skulle säga att den hade fått fnatt. Haha, roligt var det. Idag vet jag inte vad som händer. Kanske träffa en grabb eller vänner. Älskar sådana dagar som man bara tar som dem kommer. Juste, jag håller på att ställa mig i bostadskö på ett studentrum i Göteborg! Snart kommer jag syrran. :) Om jag kommer in på socionomprogrammet det vill säga.. Det hoppas jag verkligen att jag gör, har ingen plan B direkt. Kanske borde fundera på en sådan, även om jag brukar hålla mig till plan A. Nu är det säkert ett flertal slarvfel i det här inlägget men det skiter jag fullständigt i. Puss och kram, chokladbanan! / Alicia

Morning glory

Har märkt av att vi är lite dåliga på att hålla denna blogg lite uppdaterad (läs jag) så tänkte skriva ner några rader nu när jag ändå har ögonen öppna och krya nu på morgonen. Började skriva ett inlägg igår, men somnade på soffan (så mycket för de pigga och krya ögonen ;)). Så nu tänkte jag att jag skriver några rader såhär på morgonen istället innan jag ska upp för min frukost/brunch/lunch med tysken uppe i köket. Var på en jättemysig middag igår hos en tjej i klassen, är fortfarande full och god efter all mat vi tryckte i oss. Idag blir det fikamys med paret som bodde i mitt rum här innan mig och sen ska jag mysa lite i biomörkret med de blonda två (Karin och Anna). Härliga helg. Ska skriva ett längre, och roligare inlägg, senare. Magen börjar skrika efter mat och ville försöka ta med lite bilder senare (har ju inte den bästa talangen för det där med uppläggande av bilder och videos, är ju trots allt den minst otekniska systern av oss tre, hur nu det är möjligt.. ;)). Tänker på er, fem dagar kvar! Stor kram, Malin.

Dagens Godnattvisa!

Natti sång med inspiration från Karins facebook;) - Jag ÄLSKAR Beyonce! (& Karin såklart!)




Bröllopsdag!

Idag har våra fantastiska föräldrar varit gifta i 27 år! Grattis säger vi och tack för att ni finns!


Hur tänker killar?

Det är inte bara jag som undrar... 


RSS 2.0