Dagens i-landsproblem

Jag mår mycket bättre och är så gott som frisk, i alla fall symptomsfri. Kåvepenin visade sig vara en medicin som tog bort halsflussen och den påstådda körtelfebern, som inte var det utan bakterier och då kunde botas med pencillinet. Men när man tar dessa tabletter så får man inte äta två timmar för eller en timme efter att man har tagit den. Så nu sitter jag här, hungrig som ett as, och stirrar frenetiskt på klockan som verkar gå långsammare enbart för att jävlas med mig. 50 min kvar, sen får jag äta. Som jag kommer att äta då!


Kycklingmål Classic med smält ost på Max... Mmmmmm!

Förutom det så mår jag otroligt bra. Åkte in till stan och gick där en sväng innan jag åkte hem och övningskörde med pappa. Lite problem vid en vänstersväng och ett motorstopp var misstagen den här gången, men jag känner att det i alla fall går framåt. När pappa är helt lugn och inte behöver ta tag i handtaget ovanför dörren, då vet jag att jag är en säker förare. Eller ja, en bit på vägen...

På fredag börjar jag jobba och jag ser fram emot det. Är så himla glad över att jag kan jobba och inte ligger i sängen med körtelfeber.

Puss och kram på alla nära och kära som läser.
Tackkorten från studenten ska jag fixa, snart! Ber om ursäkt att det har tagit så lång tid...

/ Alicia

Sommarplåga

Glöm Promoes Svennebanan, det här är sommarplågan 2009. Men en jävligt bra sådan! Älskar den! Perfekt låt för oss som gillar att fuldansa!



/ Alicia

Michael Jackson

RIP!

Nedan min absoluta favorit that made me love him!



musikvideo (går inte att lägga in någon av hans videor för tillfället).

http://www.youtube.com/watch?v=YVoJ6OO6lR4

Puss!

-Linda

Mat framför sex?

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article5435220.ab

En nyligen publiserad studie visade på att män får större njutning av att äta än av att ha sex (som kom på fjärde plats). Får en att fundera på om Australiens tjejer/kvinnor är extremt dåliga i sängen eller om australiensisk mat är himmelsk god?

Undrar om kvinnor får större njutning av shopping än av sex.....? Kanske ska göra en undersökning.......

Natti

-Linda

Halsfluss OCH körtelfeber

Fan också säger jag bara..Igår vaknade jag upp med feber och halsont, tråkigt tänkte jag men hoppades på att det var en "vanlig" förkylning. På kvällen så tar mamma fram ficklampa och kikar ner i halsen och utbrister "du har ju halsfluss!". Så imorse så fick jag en tid på Svartbäckens Vårdcentral där jag blev kvar från halv tio till halv tolv. Först får jag ta ett prov för halsfluss, som mycket riktigt visar sig vara positivt. Sedan säger läkaren att jag borde ta ett körtelprov också men att det "skulle vara en jävla otur om du hade det med". På vägen hem så ringer han och självklart så har jag även körtelfeber...

Sommaren 2009 började underbart bra, men nu kan jag vara borta de kommande fyra veckorna. Om jag är sjuk så får jag inte jobba, och om jag inte jobbar så får jag inga pengar. Pengar som jag verkligen behöver. Min kropp kan verkligen det där med att bli sjuk när det är som minst passande.

Så, var tvungen att få ut lite självömkan här. Ni andra får ta vara på solen medan jag ligger inne och baddar mig med en iskall handduk. Jag hatar det här, rent ut sagt. Fan också.

/ Alicia

MARCUS BERG

Behöver jag säga något mer? Nej.



/ Alicia

Sol, sol, strålande sol

Hallelujah säger jag bara! Vilket väder! Jag var tvungen att gå in ett tag och pausa lite från stekandet i solen. Det är så sjukt varmt att man inte orkar ligga ute mer än en timme i sträck. Vattenflaskan fylls på hela tiden och jag gillar läget!

Ikväll kommer grannarna över på lite grillat, ska bli riktigt mys. Sedan blir det att åka till Ottars en sväng och kolla på när damerna möter Bälingetrollen.

Längre än såhär blev inte detta inlägg, man vill ju inte sitta framför datorn när solen skiner ute!



/ Alicia

Ett tecken...

... på att syster Malin är hemma:



/ Alicia

En kväll i Öregrund

Igår hade jag en helmysig kväll i Öregrund tillsammans med Emma och Amanda. Först köpte vi med oss lite mat som vi åt ute i hotellets trädgård. Jag jobbade på hotellet förra sommaren tillsammans med Emma och Amanda, Hotell Flora heter det. Hur fint som helst, ett litet tips! I alla fall, efter maten så satte vi oss på Köket där vi tog en efterrätt och en drink. Där satt vi bara och pratade en bra stund innan det var dags att gå till bussen. Helt underbara tjejer det där, vänner för livet!


Min efterrätt, hur stor som helst! Inte för att jag klagar direkt... ;)

Ikväll blir det att kolla på Sverige - Serbien tillsammans med familjen. Vi har laddat upp med en massa gott, nu jävlar! HEJA SVERIGE!

/ Alicia

Fria Iran!



I tider som dessa tycker jag det är viktigt att tänka på hur lyckliga vi är som faktiskt lever i en demokrati där alla får tycka och tänka som de vill. Samtidigt ägna en tanke åt hur vi kan hjälpa andra. JAg är full av beundran för folket i Iran som kämpar för att få en demokratisk regim, och inte godtar ett valfusk utan dess like. De behöver hjälp, det finns inte en chans att de kan slå ned nuvarande sittande regering utan hjälp utifrån. Vi måste och vi kan hjälpa!

-Linda

Bilder från midsommardagen


Kvällens outfit, nytt linne och nya jeans (som inte syns så mycket på bilden..)

Sara plockade blommor till sin midsommarkrans.

Johans mästerverk och glada Elin i bakgrunden ;)

Häggan och Ida i bilen till Lövsta. Det var bra drag i baksätet kan jag lova!

Vår snälla chaffis Erik!

Jag och Häggan.

Ida var glad!

Coolingen Elin i framsätet
.

Jag och mina två bästa barndomskompisar, Elin och Häggan.


Ursäkta den dåliga kvalitén, men min mobilkamera är verkligen inte bra.
Frukost it is!

/ Alicia

Midsommar 2009

Nu är midsommar över, och vilken helg det har varit!

I fredags så gick jag och Sara först över till Jennie där ett helt gäng människor var. Det bjöds på grillat och paj, hur gott som helst! Lilla sötnosen Elvira var också med, så himla söt. Efter några timmar där så drog vi vidare till Österby och Erik för kvällens andra förfest. Sedan gick hela sällskapet till herrgården där vi dansade lite, eller jag och Kritan hängde mest i öltältet. Vid två kom Häggan, vår chaffis för kvällen, och hämtade oss.

På lördagen var det bara dags att börja om, lite småseg var man. Denna gång var det förfest hos Karlssons och då vädret var så himla fint så kunde vi till och med sitta ute ett tag. Underbart! Vid sju så var folket samlade och förfesten började på riktigt. Ölspel, nötter och musik satt verkligen fart på människorna. Strax innan elva (tror jag) åkte vi vidare till Lövsta. Riktigt rolig kväll och som slutade med övernattning i Söderfors, vilket tyvärr gjorde att jag inte kunde hälsa på kusin Fredrik... Men men, det kommer fler dagar. :)

Idag ska jag till Öregrund och äta med Amanda och Emma. Har inte sett dem sen studenten, så vi har bra mycket att ta igen. Längtar som en galning, vill att klockan ska gå fort så att man får krama om dem!

Ska slänga in lite bilder, sen är det frukost ute i solen som gäller.
Hoppas ni har haft en minst lika bra helg som jag!

/ Alicia

JAG ÄR FÄRDIG!!!!!!!

Jag fick VG (A) på min uppsats!! Det absolut bästa man kan få! Jag är så glad och så stolt. Som jag har kämpat, OM jag har kämpat! Och jag fixade det, SOM jag fixade det!  LYCKLIG är vad jag är!

Nu har jag en magister i nationalekonomi, kandidat i statistik och indirekt är jag civilekonom (Uppsala har bara inte köpt in den titeln). Nu hoppas jag bara att jag så snart som möjligt kan börja arbeta med hälsoutvecklingsfrågor eller något liknande. Utredare inom en hälsoorganisation vore drömjobbet....SHIT jag e FÄRDIG!



SKÅL!

~Linda

Spontanitet sätter färg på tillvaron

Jag fullkomligt älskar spontana saker! Som igår, då drog jag iväg till Södersfors och hängde med lite människor. Sedan köpte vi lite grillgrejer, åkte ut med båten, grillade och besökte någons stuga. Hur mysigt som helst! Idag så blir det ett spontant restaurangbesök (kinamat) med ett gäng polare, ska bli riktigt trevligt. Jag är inte den som planerar in saker, det blir mycket roligare när något bestäms på fem minuter än att det ska planeras i veckor. Eller ja, det beror väl på... Jag är en spontan person helt enkelt, och jag älskar det!


Googlade på galen kines, tyckte att denna bild stämde rätt bra med sökorden.

/ Alicia

Ledig!

Yippie! Jag e ledig, en dag av 7 i veckan e inte illa ;)

Har inte gjort så jätte mycket vilket är skönt. Var på morgonpromenad med syrrorna o pappa. Vid vilken pappa och0 jag går först medan Alicia och Malin omväxlande skriker: fortare! samt Bra tempo Linda........och pappa!

Efter denna uppfriskande promenad tittade jag på film medan Malin och Alicia låg och solade (jag solade lite senare). Såg The Pursuit of Happyness, med Will Smith. Fantastisk film baserad på en sann historia. Trialern nedan, HYR DEN!



Efter det kom Anna och lilla Chloe och hälsade på. Anna är barndomsvän med Malin. Fikade o hade det bra.

Har varit inne på studentportalen minst 10 ggr idag. Vill ju så gärna veta mitt betyg på uppsatsen och tycker att de borde lägga upp det innan midsommar. Spännande.....Jag e nöjd, hoppas min handledare är det också........

Nu ska vi titta på en till film!

Ps: spana in Elvis ;)

 


Puss

~Linda

ME like!

Herre, har helt missat denna fantastiska singel som jag enbart upptäckte pga att den ligger på topp tio listan över de mest nerladdande singlarna i Sverige för tillfället..... jaja.....



Läste även i samma gratistidning att  sex är bra för hälsan och för förhållandet....who knew? ;)
(Undra just hur en sådan undersökning går till btw......)

Läggdags!

~Linda




Nya piercingen - conch



Så här blev det, min conch. Är supernöjd och har redan börjat fundera ut vart nästa piercing blir någonstans. :)

Dagens vill ha


Piercing nr 3



Dags för nästa piercing, inner-conch. 13.40 smäller det, jag är faktiskt lite nervös.
Men fan så snyggt det kommer att bli!

/ Alicia

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!

IMORGON TAR JAG (VI) STUDENTEN, FY FAN VAD JAG (VI) ÄR BRA!!!!

/ Alicia

Let's talk, yeah right..

So you don't know where you're going and you wanna talk
And you feel like you're going where you've been before
You tell anyone who'll listen but you feel ignored
Nothing's really making any sense at all, let's talk


/ Alicia

Speed of Sound

How long before I get in
Before it starts, before I begin?
How long before you decide
Before I know what it feels like?
Where to, where do I go?
If you never try, then you'll never know
How long do I have to climb
Up on the side of this mountain of mine?




/ Alicia

Lite bilder


Suddig bild på mig innan skivan


Så klockrent!


Sara, Häggan och Malin på IP i lördags


Jag, Anna och Elin lirade kubb hos Sara för ett tag sen


På bussen på väg till Daniel för ett tag sedan.. En hoppborg utanför en affär mitt ute på landet, lyx!

/ Alicia

Old picture

Haha, hittade en jättegammal bild från när jag var nere i Nottingham, England och tävlade i Super Schools. Står med Mandeep, en tjej från England som jag lärde känna därnere. Vi hade brevkontakt en bra tid efter det, men hörs tyvärr inte av så mycket längre.


Jises, har jag verkligen varit så liten?

JAAA!



Nu blir det att äta chips! Ett sommarlovskort fick jag med, så nu kan jag ta mig överallt och ingenstans. :)


Fredag, fredag, fredag

Ursäkta men, FAN så skönt det är med sommar! Har legat ute i två dagar nu och jag skulle kunna ligga ute i 9348439 dagar till. Inte för att jag blir speciellt brun (tack kära pappa) utan för att det är så himla skönt att känna solens strålar. En skön stol, lite musik, en bok och självklart massa sol, det är guld värt! Nu saknar bara mina efterlängtade lantchips med gräddfil och löksmak och ett kallt glas med pärondricka. Förhoppningsvis så har mamma med sig chipsen när hon snart kommer tillbaka från affären, hoppas hoppas!

Idag är jag ledig, imorgon likaså. Det innebär mer sol, mer planerande inför studentdagen och allt vad den innebär. Ni får ursäkta att jag tjatar, men det är faktiskt om fyra dagar. På fredag. Mindre än en vecka. GALET!

Nä, nu ska jag fortsätta att sukta efter mina chips. Snälla mamma, kom hem snart!

/ Alicia

RSS 2.0